Carnaval (2009)

Carnaval op school

Kinderen houden van verkleedspelletjes en bedenken weken van te voren wat ze ‘ze zullen worden’ met carnaval. Zo niet hier. Hij  heeft een hekel aan verkleden. Want dan word ik iemand anders zegt hij.

Voor de eerste keer carnaval op school heeft hij zich niet verkleed. Ik wist nog niet dat het zo’n drama zou worden en kocht een leuk pak. Maar hij wilde het niet aan. Ook niet op school. Het jaar erna gewone kleren, hij wilde zich niet verkleden. Wat ik nog voor elkaar kreeg was wat gekker stickers achter op z’n rug. Het jaar erna mocht ik wat verf spuiten op een oude spijkerbroek, met een gestreept t- shirt leek het al heel wat. Vorig jaar voor het eerst een hoed. Het was ons in de winter gelukt hem een muts te laten dragen en in de zomer een zonnebril. Dus dat ging nu ook.
En nu zijn we bij dit jaar.

Dit jaar heeft hij uit zichzelf aangegeven dat hij gekke kleren aan wil met carnaval! Ik had al een gekke blouse gekocht en daar mocht ik een gekke broek bij kopen. Nee geen passende cowboybroek en hes want dan was hij David niet meer maar een cowboy. Vanochtend was het zover. Maar waar ik geen rekening mee had gehouden, het t shirt onder de blouse was normaal, daarom moest het zorgvuldig onder de blouse verstopt worden. Ik zei nog als ze nou aan je vragen wat aan hebt, dan zeg je ik heb een Rock en Roll blouse aan. ‘Nee’ zegt hij…Volgend jaar wellicht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Fonds Psychische Gezondheid

Nederlands Vereniging voor Autisme

Blog statistieken

  • 16.658 hits

Volg me op Twitter

%d bloggers liken dit: